Weboldalunk a működése során sütiket (cookie) használ. Szolgáltatásaink igénybevételével Ön beleegyezik ezek használatába.További információ. Rendben
Termékek Menü

Elzett

Elzett zárbetéttel a magántulajdon biztonságáért

Otthonunk és személyes értékeink biztonsága érdekében fontos megbízható zárakat felszerelni. Az Elzett zárbetét kifogástalan mechanikájának köszönhetően hosszú éveken keresztül garanciát jelent a megbízható működés szempontjából. A régi ajtók esetében gyakran előfordulhat hogy beragadnak a zárak, nem lehet bennük elfordítani a kulcsot, ami akár bele is törhet a kulcslyukba. Ebben az esetben csak a zárcsere marad hátra. Viszont soha nem szabad megvárni, amíg idáig fajulnak a dolgok. Amennyiben valamilyen furcsa működésbeli anomália tapasztalható a zárak működésénél, akkor az Elzett zárbetét fogja a megoldást jelenteni. Ez egy jelentős kiadástól, idegeskedéstől és időpazarlástól kíméli meg az embert. Nincs is annál rosszabb, mint reggelente az ajtó bezárásával kínlódni. Sajnos azonban ez gyakran elő szokott fordulni a régi bérházaknál, ahol még nem történt meg a felújítás. Viszont sokan ezen az apró, ám annál fontosabb dolgon próbálnak meg spórolni és megveszik a legolcsóbb kínai zárakat, amiknek teljesen kiszámíthatatlan a működésük. Az Elzett zárbetét viszont megnehezíti a dolgát még a legprofibb betörőknek is, mivel egy speciális belső kialakítást kapott.

Költözés esetén sem szabad a helyén hagyni a régi zárakat, mert sosem lehet tudni kinek van még kulcsa az ingatlanhoz a jelenlegi tulajdonoson kívül. Az Elzett zárbetét a több éves tervezés gyümölcse, amit elérhető áron mindenki könnyedén megrendelhet. A különféle kialakításnak köszönhetően, többféle ajtótípusba szerelhető be. Beltéri ajtók esetében is nagy hangsúlyt kell fektetni a zárak minőségére, különösen az olyan épületekben, mint például egy irodaház. Az Elzett zárbetéteknek köszönhetően, mindenki biztonságban érezheti a dolgait a munkahelyén is. Mindenki nyugodtabban megy el otthonról, hogyha tudja, hogy a felszerelt zárak tökéletesen védenek az illetéktelen behatolók ellen. Az Elzett zárbetéttel jelentősen csökkenteni lehet annak az esélyét, hogy a feltört bejárati ajtó látványa fogadja a lakás tulajdonosát.