Weboldalunk a működése során sütiket (cookie) használ. Szolgáltatásaink igénybevételével Ön beleegyezik ezek használatába.További információ. Rendben
Termékek Menü

Guruló állvány, alumínium létra

 

Guruló állvány - csak egyszer kell összeszerelni

Guruló állvány modelleket építés vagy átalakítás alatt lévő területek, épületek és akár kültéri szobrok vagy műalkotások körül láthatunk, hiszen azokhoz a feladatokhoz, ahol a munka magasabban lévő helyen van, illetve körbe kell járni vagy valamilyen irányban folyton mozogva kell megjavítani vagy dolgozni körülötte, azokhoz nagyon praktikusak ezek a szerkezetek. Mivel az ilyen feladatok már veszélyeseknek bizonyulnak, így fontos szem előtt tartani a különféle biztonsági elvárásokat, melyeknek meg kell felelniük a guruló állványoknak is. Így az egyik legnépszerűbb és legmegbízhatóbb certifikáció mellyel termékeink is rendelkeznek, a TÜV Rheinland által kibocsátott tanúsítvány, mely megfelel az EU-s elvárásoknak is.

Mint minden ilyen fajta berendezésnél, a guruló állványok esetében is pontosan meg van határozva, hogy mekkora a szerkezet teljesítménye, így például egyes darabok elbírják az akár 200 kg/m2-es terhelést is. Természetesen igen veszélyes lenne, ha a guruló állványok szabadon tudnának mozogni a kerekek miatt, így mindegyik modellhez tartoznak kitámasztók is, hogy minden felületen a lehető legnagyobb biztonságban lehessen dolgozni. A fel- és lejutás is minden esetben biztonságosan történik, hiszen a legtöbb guruló állvány bordás, csúszásmentes bevonattal van ellátva a lépcső részeknél, illetve az állvány szerkezete pedig úgy van kialakítva, hogy a lépcsők mellett kapaszkodók is vannak, hogy még jobban tudják óvni a munkások testi épségét.