Weboldalunk a működése során sütiket (cookie) használ. Szolgáltatásaink igénybevételével Ön beleegyezik ezek használatába.További információ. Rendben
Termékek Menü

Huzalszeg

Rendezés:
Nézet:
Raktáron
Cikkszám: huzalszeg 1,4x20
960 Ft
Raktáron
Cikkszám: huzalszeg 1,4x25
960 Ft
Raktáron
Cikkszám: huzalszeg 1,8x35
750 Ft
Raktáron
Cikkszám: huzalszeg 2x40
540 Ft
Raktáron
Cikkszám: huzalszeg 2.2x50
540 Ft
Raktáron
Cikkszám: huzalszeg 2.8x65
470 Ft
Raktáron
Cikkszám: huzalszeg 3.1x80
470 Ft
Raktáron
Cikkszám: huzalszeg 4.2x100
470 Ft
Raktáron
Cikkszám: huzalszeg 4.2x120
470 Ft
Raktáron
Cikkszám: huzalszeg 6x160
470 Ft
Raktáron
Cikkszám: huzalszeg 6x180
470 Ft
Raktáron
Cikkszám: huzalszeg 7x200
470 Ft

Megbízható minőségű huzalszeg

Bármilyen építkezés, felújítás kapcsán érdemes mindig a minőséget választani. Kisebb volumenű eszközök esetében is igaz ez a megállapítás, legyen szó például huzalszegről. Később ugyanis sok bosszúság, időpocsékolás érhet minket, ha esetleg az olcsóbb, rosszabb minőségű termékeket választjuk ki. Nálunk reális áron választhatja a kiváló minőséget a szegek kapcsán is. Legyen szó példának okáért 1,6 x 20 millimétertől 200 milliméterig szögekről, melyek többnyire a raktáron meg is találhatóak. Válassza ki azt a méretet, amire éppen szüksége van és az adott termékre klikkelve részletes leírást talál róla. Fel van tüntetve a cikkszám, hogy van-e éppen raktáron, a kiszerelés nagysága és természetesen az ára. Ebben az árban a kiszállítás költsége nincs benne. És a szegek általában 5 kilogrammos kiszerelésben érhetőek el. A különféle véleményeket is megtalálja itt és természetesen Ön is el tudja majd helyezni saját meglátásait a szögek kapcsán. A szolgáltatásainkkal kapcsolatos visszajelzéseket is gyűjtjük és 2012 óta közel 100 %-os az értékelésünk az ügyfelekkel szemben, több száz vélemény alapján.

Ha biztosan tudja éppen melyik szögre van szüksége, akkor tegye a kosárba és fejezze be a vásárlást a webshopunkban. Ha valami nem világos, vagy további információra van szüksége vegye fel velünk a  kapcsolatot személyesen, telefonon vagy online. Ha másra is szüksége van akkor akár a gyártók alapján is rá tud keresni az adott termékre. Kiemelten kezeljük a szerszámok, szerszámgépekkel kapcsolatos eszközöket, melyekre egyre nagyobb igény mutatkozik. Emellett javasoljuk, hogy később is térjen vissza weboldalunkra, ha ezekkel az eszközökkel kapcsolatban van szüksége valamire, hiszen gyakran tartunk különféle akciókat is. Emellett folyamatosan bővítjük a termékkínálatunkat is. Ne habozzon tőlünk vásárolni, ha huzalszegre vagy egyéb eszközökre van szüksége, mert nálunk biztosan megtalálja azt, amit keres és mindenben a segítségére leszünk. Várjuk Önt is sok szeretettel!