Weboldalunk a működése során sütiket (cookie) használ. Szolgáltatásaink igénybevételével Ön beleegyezik ezek használatába.További információ.
Termékek Menü

Fellépők és szerelődobogók

Fellépő létra a kényelmes és biztonságos munkálatokhoz

A házon kívül és belül gyakran felmerülhetnek olyan feladatok, amikhez szükség van a létrára. Többek között a szekrény tetejének leporolása és a pókhálózás is ezek közé a teendők közé tartozik, de a takarításon kívül a felújítási munkálatokat és egy egyszerű izzócserét is ide lehet sorolni. Mivel a kínálatban rengeteg féle típus közül lehet válogatni, így mindenki könnyedén rátalálhat az igényeinek megfelelő létrára. A döntéskor elsősorban azt kell szem előtt tartani, hogy mi a konkrét cél, amire használni szeretné az eszközt. Ha az elérni kívánt magasság nem túl nagy, akkor általában a fellépő létra beszerzése is elegendőnek bizonyul. A gazdag termékválasztéknak köszönhetően van egy, kettő, illetve három fokos kivitelezés is, de a magasított kapaszkodókerettel ellátott modellek is szép számmal megtalálhatóak. A széles, gumírozott fokok lehetővé teszik, hogy kényelmesen és maximális biztonságban valósuljon meg a használat. A fellépő létra rendkívüli stabilitásról tesz bizonyságot, így bátran használhatja akár minden nap. Nem kell tartania tőle, hogy rövid időn belül tönkremegy vagy elavul, a baleseteknek pedig örökre búcsút inthet.

Sok háztartásban még ma is bevett szokás, hogy széket vagy zsámolyt vesznek elő, ha el kell érni a magasan elhelyezkedő tárgyakat vagy bútorokat. Mivel ezek nem arra lettek kitalálva, hogy fellépjen rájuk, ezért könnyen kibillenhetnek az egyensúlyukból. Miért kockáztatná meg a balesetet, ha van egy sokkal jobb megoldás is? A fellépő létra remek választás, ha maximális kényelemben és biztonságban szeretné elvégezni a teendőit. Nézzen körül a kínálatban és válassza ki az igényeinek megfelelő terméket! Ha az egy fokos lépő felület is elegendőnek bizonyul, akkor beszerezhet egy alumínium dobogót is, ami csúszásgátló és vízálló felülettel rendelkezik. Az összecsukható kivitelezés lehetővé teszi, hogy amikor használaton kívül van, helytakarékosan lehessen megoldani a tárolását. A kínálatban sokféle fellépő létra közül válogathat, amik minden szempontból megfelelnek a vásárlói igényeknek.