Weboldalunk a működése során sütiket (cookie) használ. Szolgáltatásaink igénybevételével Ön beleegyezik ezek használatába.További információ.
Termékek Menü

HOSCH-KLEBER minőségi ipari ragasztók

Rendezés:
Nézet:

HOSCH-KLEBER minőségi ipari ragasztó és granulátum ajándék tisztítóval

A német precizitás jellemzi a HOSCH-KLEBER márkát, mely több, mint húsz éve gyártja és fejleszti a minőségi ipari ragasztókat. Nem véletlen, hogy a különféle iparágak beszállítói közül több kis- és középvállalat választotta őket. Emellett a BMW és a SCHUBERT bukósisakgyár is méltán választja ezt a márkát. A HOSCH ipari ragasztó egy nagy értékű és magas tisztaságú anyagot tartalmaz, egész pontosan ciánakrilát alapú, így az alapanyag ciánakril sav etilészter és előállítása kapcsán nem használnak oldószert. Amikor megfelelő módon használva valamit összeragasztunk a HOSCH-KLEBER termékeit használva, akkor az elmondható, hogy a két összeragasztott tárgy gyakorlatilag soha nem fog szétjönni.

Ezen kívül puha anyagok esetében (például gumi, PVC) a ragasztási felület is elasztikus marad. Ráadásul nagyon hamar végbemegy a ragasztás, így nem kell várakozási idővel számolnunk. Emellett takarékosan tudjuk ezeket a ragasztókat használni, mert elég az egyik felületre felvinni az anyagot. Előfordulhat az is, hogy átlátszó anyagot kell összeragasztanunk. De ez sem jelenthet problémát, ugyanis ilyen esetben maga a ragasztó is átlátszó marad és extrém törési felület esetén is megbízhatóan ragad. Rendelje meg most az ipari ragasztót és granulátumot és egy ajándék felület kezelőt is küldünk Önnek. Keressen minket, ha bármilyen kérdése van. Elérhetőek vagyunk online, telefonon és személyesen is budapesti üzletünkben hétfőtől péntekig.