Weboldalunk a működése során sütiket (cookie) használ. Szolgáltatásaink igénybevételével Ön beleegyezik ezek használatába.További információ.
Termékek Menü

ProTec gurulóállvány

Rendezés:
Nézet:

Stabil guruló állvány nagy teherbírással

A magasban történő munkák elvégzéséhez egy biztonságos megoldásra van szükség. Gyakran elég egy egyszerű létra, azonban sok helyzet megkívánja a guruló állvány használatát. A Barkácsland webáruházban kiváló Krause guruló állványok találhatóak, amiket különböző tartozékokkal együtt lehet megrendelni igény szerint. Az állítható magasság nagyban megkönnyíti a munkát, mert mindig kényelmes felületet biztosít. A kényelem mellett ami még fontosabb az a biztonság. A precíz illesztéseknek köszönhetően a szerkezet mindig stabil marad. A kerekek is csúszásgátló gumi borítást kaptak. A gumikerék ezen kívül kiválóan földeli a guruló állványt, amennyiben ahhoz véletlenül hozzá érne egy szigetelés nélküli elektromos vezeték.  A kerekek magasság ezen kívül állítható, így azt is be lehet állítani, hogy az alsó járólap milyen magasságban helyezkedjen el a talajhoz képest. A járólapokra is külön figyelmet fordítottak a tervezők. Ez az állvány egyik legfontosabb része, hiszen a munkás végig ezen áll, miközben a feladatát végzi. A felülete természetesen ennek is csúszásmentes kialakítást kapott, ami jelentősen csökkenti a balesetek veszélyét. A kiegészítők között többféle fali rögzítő készlet áll a megrendelő rendelkezésére. Ezekre mindenképp szükség van egyenetlen talaj esetén.

A rögzítő készlet abban az esetben is jól jön, hogyha adott esetben a guruló állványt nagy magasságokhoz kell használni. A kínálatban megtalálhatóak a 12,30 m magas guruló állvány is, aminek a stabilitását mindenképp biztosítani kell mielőtt elkezdődne rajta a munka. A terhelhetőségüket tekintve ezek a minőségi guruló állványok igazán jól teljesítenek, mivel négyzetméterenként 200 kg-t bírnak el. A nagyobb építkezéseknél egyértelműen jól fognak jönni a magasabb változatok, de aki a háza homlokzatát készül felújítani, annak sokkal kényelmesebb lesz egy 4,30 m magas guruló állványról dolgoznia, mint egy kétágú létráról. Az összeállítását, pillanatok alatt kivitelezni lehet, mivel nincs hozzá szükség semmilyen szerszámra. A guruló állvány minden tekintetben egy rendkívül praktikus és biztonságos eszköz.