Weboldalunk a működése során sütiket (cookie) használ. Szolgáltatásaink igénybevételével Ön beleegyezik ezek használatába.További információ. Rendben
Termékek Menü

Polisztirolvágó gépek

Az EUROKOMAX Kft. által forgalmazott új típusú polisztirolvágók (nikecellvágó, hungarocellvágó, EPS vágó, XPS vágó, sztiropor vágó) modern és szakszerű megoldást nyújtanak a hőszigetelő táblák megmunkálásában. Gyors, pontos és tiszta vágás végezhető, a lapok előjelölése nélkül akár nagy méretű, vastag lapoknál is. Egyenesen vagy tetszőleges szögben vághatunk velük akár a vágandó hungarocell (nikecell, EPSvágó, XPSvágó, sztiroporvágó) lapot megdöntve is és emellett ívek kialakítására, illetve speciális kivágásokra szintén alkalmasak. A vágási mélység beállítható és rögzíthető, mely funkció segítségével tetszőleges vastagságú hungarocell (polisztirol, EPS vágó, XPS vágó, sztiropor) lapokat állíthatunk elő a helyszínen. Egyszerű, hatékony és könnyen szállítható, kompakt készülékek. A polisztirol vágó gépek bárhol, gyorsan felállíthatóak a kihajtható lábaik segítségével. 230V/50Hz-es hálózatról üzemelnek, a vágószál hőmérséklete 250-350°C. A masszív, porfestett, strapabíró kivitelű alumínium váz és a gyártás során felhasznált minőségi anyagok hosszú élettartam mellett is zavartalan működést biztosítanak. Precíz munkát és sokrétű alkalmazhatóságot érhetünk el a mindkét irányban dönthető vágókeret, az erősített sínek, a skálázott vonalzók és szögmérők használata által.
Az EUROKOMAX polisztirolvágókkal (nikecellvágó, hungarocellvágó, EPS vágó, XPS vágó, sztiroporvágó) minden felület hőszigetelhető, megfelelve a legszigorúbb műszaki előírásoknak. A nagyobb modellekhez csatlakoztatható 3D kreatív vágókeret segítségével tetszőleges formákat vághatunk ki a polisztirol táblákból akár dekorációs célokra is. A polisztirolvágók (nikecellvágó, hungarocellvágó, EPSvágó, XPSvágó, sztiroporvágó) 

CE tanúsítvánnyal TÜV Nord engedéllyel rendelkeznek.

 

Polisztirolvágó gépek

A hőszigetelő táblák megmunkálásában az új típusú polisztirolvágók kiváló megoldást nyújtanak. Ebbe a kategóriába tartoznak a hungarocellvágó, nikecellvágó, EPS vágó, XPS vágó, sztiropor vágó gépek, melyeket az EUROKOMAX Kft. forgalmaz. Ha fontos Önnek, hogy gyors, tiszta, illetve pontos vágást tudjon végrehajtani, akkor mindenképpen ezeket a gépeket ajánljuk figyelmébe. Ráadásul nagy méretű, vastag lapoknál is kiválóan működnek. Ezekkel a gépekkel kivitelezhető az is, hogy egyenes szögben vágunk, de akár tetszőleges szögben is megtehetjük ezt. Emellett ívek kialakítására, és speciális kivágásokra szintén alkalmasak ezek a polisztirolvágó gépek. Fontos tudni, hogy ezeknél a munkagépeknél a vágási mélység beállítható és rögzíthető.

Ennek köszönhetően tetszőleges vastagságú hungarocell (XPS vágó, sztiropor, polisztirol, EPS vágó) lapokat állíthatunk elő. Ezek a kompakt készülékek egyszerűen működtethetőek és könnyen szállíthatóak. Ezen kívül gyakorlatilag bárhol, gyorsan felállíthatóak, ugyanis rendelkeznek kihajtható lábakkal is. 230V/50Hz-es hálózatról használhatóak és a vágószál hőmérséklete 250-350°C. Reális áron vásárolható meg a kiváló minőség, ugyanis a porfestett, masszív, strapabíró kivitelű alumínium váz és a gyártás során felhasznált minőségi anyagok hosszú élettartam mellett is zavartalan működést szavatolnak. Segítségükkel precíz munkát tudunk végrehajtani és sokrétű alkalmazhatóságot biztosít számunkra a készülék. A vágókeret, mindkét irányban dönthető és az erősített sínek, a skálázott vonalzók és szögmérőknek köszönhetően.