Weboldalunk a működése során sütiket (cookie) használ. Szolgáltatásaink igénybevételével Ön beleegyezik ezek használatába.További információ.
Termékek Menü

Agro fólia, takarófólia, geotextília széles választékban

Rendezés:
Nézet:

 

Építőipari és mezőgazdasági takarófólia

Sokféle módon tudjuk a takarófólia előnyeit hasznosítani. Nem véletlen, hogy nemcsak a mezőgazdaságban, de az építőiparban is fontos szerepe van. Például a tető fedésénél szükség van a fóliára, mert ez kerül a cserép alá, megakadályozva a beázást. Itt nagyon fontos kiemelni, hogy a fólia vastagsága egy fontos szempont. Nyilván minél vastagabb az adott fólia, annál kevésbé tud elszakadni. Ezen kívül nemcsak az építőiparban, hanem a mezőgazdaság iparágán belül is előszeretettel használják a fóliát. A fekete takarófólia például nem engedi át a fényt, emiatt gombatermesztésénél szokták használni. Emellett, ha földre terítik a gyomok kikelése ellen is védelmet biztosít, mely a vízgazdálkodás tekintetében is nagy segítséget nyújthat, hiszen a csapadék a fóliának köszönhetően közvetlenül a növény szárához jut.

Nálunk online kedvező áron megrendelheti a fóliát. Reális áron megfelelő minőség érhető el nálunk. Természetesen minden esetben feltüntetjük a fólia kapcsán a fontos paramétereket. Például leírjuk, hogy az adott fólia hány milliméteres vastagságú, mely a konkrét árat is befolyásolja. Elérhető nálunk a natúr fólia is, mely fényátengedő. Erre fóliasátrak esetén lehet szükség, de emellett natúr fóliát az építőipar is felhasznál az építőanyagok letakarására. Pár klikkeléssel könnyedén tud nálunk fóliát vásárolni, melyhez gyors kiszállítást biztosítunk. Érdemes később is meglátogatnia webáruházunkat és a folyamatosan bővülő termékpalettánkat és ajánljuk figyelmébe a különféle szerszámainkat is.