Weboldalunk a működése során sütiket (cookie) használ. Szolgáltatásaink igénybevételével Ön beleegyezik ezek használatába.További információ.
Termékek Menü

Oszloptartó

Rendezés:
Nézet:

Oszloptartó többféle méretben

Szinte mindannyiunkkal előfordul, hogy valamilyen felújítási munkálatra, vagy barkácsolásra adjuk a fejünket. Esetleg a kertünket varázsolnánk át egy meghitt helyszínné. Sokan akár így élik ki az alkotó kedvüket. Mi ebben segítünk Önnek, hiszen jó minőségű termékeket szolgáltatunk mindehhez reális áron. Ha szüksége van egy szerszámra, munkaeszközre, vagy építőipari anyagra, akkor válasszon minket, hogy segíthessünk Önnek. Sokkal könnyebben tudja kertjét is meghitté varázsolni és fenntartani benne a rendet, ha megfelelő eszközöket használ mindehhez. Hosszú távon jó befektetés igazán minőségi eszközöket vásárolnia, még, ha talán kicsit drágább, mint a silány minőségű eszközöké. Utólag ugyanis sok problémája lehet ebből, mely során az is lehet, hogy végül az ár többszörösét fizeti ki az utólagos javítások miatt. Ezen az aloldalon ajánljuk figyelmébe az oszloptartókat, melyek akár kültéren is használhatóak. A kérdés természetesen az, hogy pontosan mire van szüksége. Fontos, hogy bebetonozható legyen? „U” alakúnak kell lennie az oszloptalpnak? Kell, hogy legyen pl. barázdás beeresztő csap? Feltétel-e, hogy tűzihorganyzott acélból készüljön el? Ezeket általában könnyű faszerkezetek esetén szokták kültéri használatra választani.

A másik fontos kérdés, hogy milyen méretű változatra van szüksége. Nálunk talál többek között talpas 80 mmx70 mm talp állítható magasságban: 50 mm-ig, betonozható U oszloptartó 80 mm, 100 mm, 120 mm és 150 mm gerendához, illetve szélességben 60mm-140mm közötti értékhez, valamint TALPAS U ÁLLÍTHATÓ TARTÓ szél 60-140 mm-ig. Vannak olyan termékek, amiket hivatalosan teszteltek. És fontos feltétel lehet az is, hogy rozsdamentes-e az oszloptartó, és, hogy állítható-e. Természetesen a magasság, szélesség, mélység és a tömeg is meghatározásra kerül az adott terméknél. Javasoljuk, hogy keressen minket bátran, ha kérdése van és együtt egyszerűbben és gyorsabban megtaláljuk a terméket, amit keres éppen. Kínálatunk folyamatosan bővül, így érdemes később is visszanéznie weblapunkra.