Weboldalunk a működése során sütiket (cookie) használ. Szolgáltatásaink igénybevételével Ön beleegyezik ezek használatába.További információ.
Termékek Menü

Kilincs

Rendezés:
Nézet:

Sokat számít az ajtókilincs formája

Az ördög a részletekben rejlik. Ez különösen igaz abban az esetben, amikor egy egyedi belső dizájn vár kialakításra. Az ajtók nagy mértékben meghatározzák a beltér arculatát. Egyben is meg is be lehet szerezni a beltéri ajtókat, zárakkal, kilincsekkel és ajtópántokkal együtt, ám ezeket a kiegészítőket külön is meg lehet vásárolni, abban az esetben ha valóban az egyedi kialakítás a cél. Az ajtókilincs megfelelő kiválasztásával sokat lehet dobni az ajtók dizájnján. Akadnak letisztult klasszikus formák, de mostanában egyre népszerűbbnek számítanak a letisztult, modern formatervezett modellek. A Barkacsland webáruház izgalmas kínálatot biztosít ajtókilincsekből, amik segítenek megteremteni a belső dizájn egyedi hangulatát. A rozettás inox kialakítással elég nehéz mellényúlni, mivel minden körülmények között elegánsan mutat és szépen illeszkedik a különböző helyiségekbe. Az anyaga szintén előnyös ebből a szempontból, mert hosszú idő után sem fog észrevevődni kopás, vagy elszíneződés a felületén. A rozsdát teljes mértékben ki lehet zárni, ezért ez az ajtókilincs kifejezetten jó választás. Azt már mindenki maga döntheti el, hogy melyik az a formavilág, amivel a leginkább azonosulni tud. Hogyha az ajtóban találhatóak ívelt vonalak, ívelt díszüvegek, akkor mindenképp a legömbölyített formák mellett érdemes dönteni.

Amennyiben inkább a szögletes formavilág a domináns, akkor ennek tekintetében egy szögletes ajtókilincs fog igazán jól mutatni. Az ajtókilincsek általában ki vannak téve a mindennapos használatnak emiatt válik olyan fontossá a tartós kivitelezés. A minőségi rozsdamentes acél kifejezetten ellenálló anyagnak számít az ajtókilincs esetében, ezért nem fog elhajlani egy nagyobb ütődés hatására sem. Célszerű gondoskodni arról, hogy az ajtó kinyitáskor ne ütközzön semmilyen akadályba, mert így sérülhet maga az ajtókilincs, ezen keresztül a zárbetét és nyomot hagyhat a falon, illetve a bútordarabon, amibe beleütközik. Speciális rugós szerkezettel rendelkezik, amit kényelmes használni, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.