Weboldalunk a működése során sütiket (cookie) használ. Szolgáltatásaink igénybevételével Ön beleegyezik ezek használatába.További információ. Rendben
Termékek Menü
0

Összecsukható létra, aluminíum létra

Krause alumínium létra többféle méretben

Szinte minden háztartás kötelező eleme egy jó minőségű, megbízható létra. Szükség lehet rá takarításnál, szerelésnél, felújításnál is. Sőt, a házak esetében kültéri használatra is kínálunk létrákat. Sok esetben elképzelhető, hogy csak néhány percre kell használnunk a létrát, például izzócserénél, de ettől függetlenül a megbízhatóság nagyon fontos, hogy nehogy balesetet szenvedjünk el. Weboldalunkon külön kategóriákban megtalálhatja a különféle létrákat, ebben a kategóriában az ablaktisztító alumínium létra előnyeiről szeretnénk informálni Önt. A megbízható Krause márkáról nem kell túl sokat írni, neve egyet jelent a megbízhatósággal. Ráadásul reális áron lehet hozzájutni ezekhez a termékekhez. Ezek a létra modellek kis helyen tárolhatóak, hiszen összeilleszthető alumínium létraelemekből állnak. 

Természetesen a legkülönbözőbb munkamagasságokhoz lehet őket felhasználni. És a létra felső részén kopásálló gumi támasztóelemmel rendelkezik. Stabil, reteszelt kapcsolattal toldható az alumínium létra. És ezt egészíti ki a létra alsó részén található széles kitámasztóval és csúszásmentes lábdugó. Fontos előírás azonban, hogy a létrán álló személy maximális állómagassága az aljzattól mérve nem lehet több, mint 7 méter. Fontos megvizsgálnunk az alumínium létra vásárlásával kapcsolatos fontos paramétereket. Ez alatt értjük a létrafokok számát, létra hosszát és szélességét (fent és lent), a teherbíró képességét és a létra önsúlyát. Ha bármilyen kérdése van, keressen minket bátran. Online, telefonon, hétfőtől szombatig budapesti üzletünkben is elérhetőek vagyunk. A honlapon található keresőt is bátran használhatja, ha tudja, hogy konkrétan milyen termékre van szüksége.