Weboldalunk a működése során sütiket (cookie) használ. Szolgáltatásaink igénybevételével Ön beleegyezik ezek használatába.További információ.
Termékek Menü

Összecsukható létra, aluminíum létra

Krause alumínium létra többféle méretben

Szinte minden háztartás kötelező eleme egy jó minőségű, megbízható létra. Szükség lehet rá takarításnál, szerelésnél, felújításnál is. Sőt, a házak esetében kültéri használatra is kínálunk létrákat. Sok esetben elképzelhető, hogy csak néhány percre kell használnunk a létrát, például izzócserénél, de ettől függetlenül a megbízhatóság nagyon fontos, hogy nehogy balesetet szenvedjünk el. Weboldalunkon külön kategóriákban megtalálhatja a különféle létrákat, ebben a kategóriában az ablaktisztító alumínium létra előnyeiről szeretnénk informálni Önt. A megbízható Krause márkáról nem kell túl sokat írni, neve egyet jelent a megbízhatósággal. Ráadásul reális áron lehet hozzájutni ezekhez a termékekhez. Ezek a létra modellek kis helyen tárolhatóak, hiszen összeilleszthető alumínium létraelemekből állnak. 

Természetesen a legkülönbözőbb munkamagasságokhoz lehet őket felhasználni. És a létra felső részén kopásálló gumi támasztóelemmel rendelkezik. Stabil, reteszelt kapcsolattal toldható az alumínium létra. És ezt egészíti ki a létra alsó részén található széles kitámasztóval és csúszásmentes lábdugó. Fontos előírás azonban, hogy a létrán álló személy maximális állómagassága az aljzattól mérve nem lehet több, mint 7 méter. Fontos megvizsgálnunk az alumínium létra vásárlásával kapcsolatos fontos paramétereket. Ez alatt értjük a létrafokok számát, létra hosszát és szélességét (fent és lent), a teherbíró képességét és a létra önsúlyát. Ha bármilyen kérdése van, keressen minket bátran. Online, telefonon, hétfőtől szombatig budapesti üzletünkben is elérhetőek vagyunk. A honlapon található keresőt is bátran használhatja, ha tudja, hogy konkrétan milyen termékre van szüksége.