Weboldalunk a működése során sütiket (cookie) használ. Szolgáltatásaink igénybevételével Ön beleegyezik ezek használatába.További információ.
Termékek Menü

A4 Alapcsavar

Rendezés:
Nézet:

Alapcsavar, a megbízható Koelner márkától

Ajánljuk figyelmébe a minősített alapcsavarokat, melyek a Rawl Fixings angol professzionális rögzítés technikai gyártó, a KOELNER csoport tagjaként gyártja ezen termékeit. A minőséghez való ragaszkodás valójában egy hosszú távú befektetésnek is értelmezhető, hiszen sokszor sokkal több bosszúsággal, idővel, energiával jár, ha nem megfelelő alapanyagot, illetve munkaerőt választva fogunk különféle tevékenységekbe. Ha csak azt vesszük szemügyre, hogy az adott termék mennyibe kerül, akkor az éremnek csak az egyik oldalát tekintjük meg. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy ne érhetnénk el reális áron ennek a kiváló márkának a termékeit. Ezáltal biztosak vagyunk abban, hogy jó választás, ha ezek közül az alapcsavarok közül választ. Nem véletlenül forgalmazzuk ezeket.

Büszkék vagyunk rá, hogy közel 100 %-os vevői elégedettséggel rendelkezünk, mely az elmúlt 6 évet veszi alapul. Igyekszünk a kedves vevők minden igényét kielégíteni és készségesen segíteni. Budapesti üzletünk hétfőtől szombatig várja Önt, de természetesen telefonon, online is elérhetőek vagyunk. Ráadásul többféle kategórián belül egyéb hasznos terméket is megtalál nálunk reális áron, lásd egyéb kategóriák: akciós termékek, Krause gurulóállványok, bilincsek, Cofra munkavédelmi termékek, Hans és Hecht termékek, Heron áramfejlesztők és szivattyúk stb.

A saválló acél csavarok többféle méretben 8x115 mm, 8x105 mm, 10x65 mm, 10x115 mm, 10x80 mm stb. érhetőek el. Kínálatunkban elérhető a Koelner márkájú alapcsavar rögzítő gyűrűvel és a részletek tekintetében hívja munkatársunkat, hogy azonnal segíthessünk (tel.: 06-1-208-01-89). Vannak 50-100 db-os kiszerelésben található csavarok, de vásárlása esetén akár nagykereskedelmi árat is tudunk biztosítani. Keressen minket bátran személyesen vagy telefonon, online, hogy minél hamarabb segíthessünk. Természetesen, ha pontosan tudja milyen termékre van szüksége, akkor pár klikkelés segítségével azonnal megrendelheti azt és mi igyekszünk minél hamarabb kiszállítani.