Weboldalunk a működése során sütiket (cookie) használ. Szolgáltatásaink igénybevételével Ön beleegyezik ezek használatába.További információ. Rendben
Termékek Menü

Háztartási létrák, Állólétrák

Rendezés:
Nézet:
Raktáron, azonnali szállítással
Cikkszám: 000712
8.972 Ft
Raktáron, azonnali szállítással
Cikkszám: 000705
10.427 Ft
Raktáron, azonnali szállítással
Cikkszám: 000729
13.408 Ft
Raktáron, azonnali szállítással
Cikkszám: 000736
15.574 Ft
Raktáron, azonnali szállítással
Cikkszám: 124517
29.744 Ft
Raktáron, azonnali szállítással
Cikkszám: 124524
33.445 Ft

Háztartási létra bő kínálattal

Minden háztartási kötelező eleme a létra, melyre bármikor szükségünk lehet. Szükségünk lehet rá takarításnál, izzó cserénél, felújításnál stb. És azt is mondhatjuk, hogy ha a létra használata helyett valamilyen imbolygó székre állunk, akkor akár balesetet is szenvedhetünk. Így nem vitás, hogy létrára minden családnak szüksége van. A kérdés inkább az, hogy melyik a legmegfelelőbb erre a célra. Hiszen nyilván más szempontok vezérelnek minket, ha garázsba, vagy más helyiségekben van szükség a létrára. Kínálatunkban, több, mint fél száz Krause márkájú létra közül válogathat. Az alumínium létrák között elérhető háztartási létra és egyéb változat is. Találhat 3-14 fokos változatot, illetve gurítható lépcsőfokos, állólétrát kitámasztóval, és nagy dobogóval rendelkező létrát is. Választhatja a robusztus alumínium állólétrát is univerzális használatra, mely biztonsági kapaszkodókerettel rendelkezik, integrált vödörtartóval.

Ennél a változatnál nagy szilárdságú peremezett kapcsolat van a fokok és a szár között. És ezt egészítik ki a csúcstechnológiás csuklók stabil acélmaggal. A biztonsági dobogó pedig speciálisan bordázott, különösen csúszásbiztos alumíniumból elkészítve. Ráadásul nagy, csúszásmentes, bordázott, padlókímélő lábdugókkal is rendelkezik. Keressen minket telefonon vagy személyesen, esetleg online, ha kérdése van és segítünk mindenben Önnek. Budapesti üzletünk hétfőtől szombatig van nyitva. És a honlapon lévő kereső segítségével is tud akár online kutakodni az egyes termékek között.