Weboldalunk a működése során sütiket (cookie) használ. Szolgáltatásaink igénybevételével Ön beleegyezik ezek használatába.További információ.
Termékek Menü

Gázos hőlégfúvókk

Gázos hőlégfúvók

https://youtu.be/h_-Ti2u7WKw

A MASTER PB-gáz üzemű hőlégfúvók azonnal, nagy mennyiségű meleg levegőt állítanak elő. A készülékek telepítést nem igényelnek, gazdaságosan, hatékonyan és üzembiztosan működnek. Kiválóan alkalmasak nagy, jól szellőző terek, pl. raktárak, csarnokok, üvegházak (melegházak) fűtésére.

Mobil kivitelüknek köszönhetően mindig a szükséges helyen üzemeltethetőek. Kiváló alkatrészek felhasználásával készülnek és messzemenően kielégítik a nemzetközi minőségügyi és biztonsági szabványok előírásait.

A hőlégfúvók gyújtórendszerének bizonyos elemeire csak korlátozott garancia vonatkozik!

A MASTER által gyártott, BLP sorozatú PB-gázos hőlégfúvókat nyomáscsökkentővel és gázcsővel szállítjuk, a gépek azonnal üzembe helyezhetőek!

Rendezés:
Nézet:

Gázos hőlégfúvók

A gázos és egyéb például elektromos hőlégfúvókat általában szakipari, befejező munkálatok alkalmával szokták használni, felgyorsítva vele a munkafolyamatokat. Előszeretettel használják kőművesek, festők és burkolók. Emellett kisebb helyiségek, irodák, műhelyek, raktárak fűtésére is kiválóan alkalmas a hőlégfúvó berendezések. Sok más helyzetben és helyen is nagyon előnyös az akár mobil megoldásként funkcionáló melegítő berendezések. Például amikor termek, sátrak, üzletek fűtése a feladat. Sok esetben fontos a temperáló fűtés is, illetve a fagymentesítés. Ezen kívül arra is volt már precedens, hogy valaki azért választotta ezeket a megoldásokat, mert a háztartáson belül szükség volt tartalék fűtési megoldásra is. A gázos hőlégfúvók elektromos gyújtással vannak ellátva és akár szobatermosztát is csatlakoztatható hozzájuk. Sok esetben kettős mágnesszelep mellett biztonsági szeleppel ellátott nyomásszabályozóval is rendelkeznek, mely leállítja a gázellátást a cső sérülése, vagy szivárgás esetén. A motor hővédelemmel is el van látva, és fontos tartozéka a túlmelegedést gátló termosztát és természetesen a szabályozható fűtőteljesítmény funkciója is elérhető.

Elképzelhető, hogy azt gondoljuk, hogy más szempontokat nem kell figyelembe vennünk, ha gázos hőlégfúvót szeretnénk vásárolni, de ez koránt sem biztos. Ugyanis meghatározó szempont az is, hogy a kialakítása erős és tartós legyen, mely balesetvédelmi szempontból is meghatározó. Ráadásul sok bosszúságot tud okozni, ha a karbantartás körülményes. Mi erre is gondoltunk, így ezt is figyelembe véve forgalmazzuk a hőlégfúvó berendezéseinket. Nem mehetünk el az utószellőztetés működésének fontossága mellett sem.  A mi berendezéseinkben ez is biztosítva van, melyeket nyomáscsökkentővel és gázcsővel szállítjuk ki Önnek. Egyes készülékekben továbbá megtalálható az ionizációs lángőr elektróda is a mágnesszelepen túl. Biztosítani szoktuk eaz egyes darabok mellé a gázcsövet, a nyomáscsökkentőt, és a szállítókocsit is.