Weboldalunk a működése során sütiket (cookie) használ. Szolgáltatásaink igénybevételével Ön beleegyezik ezek használatába.További információ.
Termékek Menü

Rotoros betonsimító

Rotoros betonsimítók

https://youtu.be/C2RPZjvqE2M 

A gépek kiválasztásakor az alábbiakat érdemes mérlegelni:

  • Motor: az általunk forgalmazott rotoros betonsimítók eredeti, GX sorozatú, ipari HONDA motorokkal vannak felszerelve.
  • Munkaszélesség: ez a ténylegesen megmunkált felület átmérője, nagyobb átmérőjű gépekkel gyorsabban végezhető el az adott munka, a kisebb gépek a falak mentén is teljesen lesimítják a betont és könnyebben mozgathatóak, szállíthatóak.
  • Felszereltség: a rotoros betonsimítók használata az átlagos építőipari gépekhez képest több tapasztalatot igényel, mindenképpen helyezzen hangsúlyt a gépek biztonsági megoldásainak megismerésére. A behajtható kar megkönnyíti a szállítást, tárolást, az elforduló védőgyűrű a falak mentén is engedi a munkavégzést, a magasan elhelyezett kezelőszervek kényelmesebbé teszik a munka elvégzését.
  • Súly: A gépek kialakításukból és méreteikből eredően eltérő súlyúak, ha fontos szempont a gépek könnyű mozgathatósága és szállíthatósága mérlegelni kell ezt a tényezőt is.
  • Gyártó: Csak megbízható beszerzési forrásból és az előírt minőségi tanúsítványokkal rendelkező gépet vásárolja meg. Az általunk forgalmazott rotoros betonsimító gépek CE igazolással rendelkeznek. 

A rotoros betonsimítók használatával a betonsimítás nem csak egyszerűbb és kényelmesebb, hanem sokkal gyorsabb is, amivel rengeteg időt és pénzt takaríthat meg.

Rendezés:
Nézet:
Rendelhető
Cikkszám: 75-FP9408NP
50.490,0 Ft
Rendelhető
Cikkszám: 20-4-1200
807.899,0 Ft
Rendelhető
Cikkszám: 75-F120416
27.260,0 Ft
Rendelhető
Cikkszám: 75-FP604
32.310,0 Ft
Rendelhető
Cikkszám: 75-FP12308NP
83.820,0 Ft