Weboldalunk a működése során sütiket (cookie) használ. Szolgáltatásaink igénybevételével Ön beleegyezik ezek használatába.További információ. Rendben
Termékek Menü

Kampós tolókapu zárak

Rendezés:
Nézet:
Előrendelhető
Cikkszám: 25/24 kampós
5.455 Ft
Raktáron
Cikkszám: bill.ret 25/24
5.455 Ft
Raktáron
Cikkszám: 25/85/24 kampós
5.915 Ft
Raktáron
Cikkszám: 35/90 rudas kampós
6.670 Ft
Raktáron
Cikkszám: 25/85 rudas kampós
6.670 Ft
Raktáron
Cikkszám: MCM 1449
4.885 Ft
Raktáron
Cikkszám: MCM 1450
5.060 Ft
Kifutott
Cikkszám: MCM 1551+ betét
8.775 Ft

Kampós tolókapu zárak

A biztonság mindannyiunknak nagyon fontos szempont, ha szeretteinkre, vagyon tárgyainkra gondolunk, így elengedhetetlen, hogy kellő alapossággal kezeljük ezt a témát. Csupán ha, csak az ajtónkat megrongálják nagyobb anyagi kiadással járhat és hosszú rendőrségi és biztosítási ügyintézési procedúrával járhat, de maga a betörés komoly lelki megterhelést is okozhat. Ezért elengedhetetlen, hogy megfelelően kiképzett és biztonságos zárakat használjunk erre az esetre. Ilyen kiváló megoldás lehet, ha kampós tolókapu zárra esik választásunk és ezt szereljük be az ajtóba. Természetesen nemcsak lakás, vagy ház, de például műhely, garázs, nyaraló esetén is kiváló szolgálatot biztosítanak számunkra ezek a zárak. Az Elzett Vektor cilinderlyukas, billenő reteszes portálzár megfelelő választás lehet. Ez ugyanis fém és alumínium ajtókba egyaránt beépíthető. Bár inkább kétszárnyú ajtókban és tolókapu zárként tudjuk hasznosítani. Univerzális kivitelű, tehát jobbos és balos ajtókba egyaránt beépíthető, ugyanis megfordítható benne a csapdanyelv. A kampós tolókapu zárban a portálzárral ellentétben közel 26 cm-ig, azaz dupla távolságig benyúl az ellenrészbe, mely nagy biztonságot jelent a feltörhetőség szempontjából.

Érdemes figyelembe venni, hogy a kilincstengely közepe és az előlap közötti távolság is kellő hosszúságú az előlap szélességével, illetve a kilincstengely és a cilinderlyuk közepe közötti távolságával együtt. Ezért a kampós tolókapu zárak biztosan jó választásnak tűnnek. Igyekszünk megfelelő minőségű termékeket forgalmazni, melyek reális áron érhetőek el, folyamatosan bővítve termékpalettánkat. 2012 óta közel 100 %-os a vevői értékelésünk a megelégedettség tekintetében. Ha bármilyen kérdése van, várjuk szeretettel személyesen budapesti üzletünkben hétfőtől szombatig, de telefonon vagy online is elérhetőek vagyunk. Használja bátran keresőnket is, ha már tudja, hogy konkrétan melyik termék iránt érdeklődik. Biztosak vagyunk benne, hogy nálunk megtalálja számításait.