Weboldalunk a működése során sütiket (cookie) használ. Szolgáltatásaink igénybevételével Ön beleegyezik ezek használatába.További információ. Rendben
Termékek Menü

Alu ajtó pántok

Rendezés:
Nézet:

Minőségi ajtópánt többféle formában

Az ajtók beépítésénél sok szempontot figyelembe kell venni, de mindenképp arra kell törekedni, hogy minden elem vízszintben legyen, mert csak így érhető el a tökéletes végeredmény. Az ajtópánt nagy szerepet játszik az ajtószárnyak tokhoz való rögzítésében. Ez az apró alkatrész minden modell esetében kifejezetten fontos. A beltéri szobaajtók csak minőségi ajtópánttal fognak megfelelően nyílni és csukódni és ugyanez igaz a biztonsági, bejárati ajtókra. Utóbbiaknál kifejezetten fontos a strapabíró kivitel, mivel nagy terhelésnek vannak kitéve, hiszen egy masszív biztonsági ajtó szárnyának tetemes súlya szokott lenni. A barkacsland.hu webáruházban többféle változat közül lehet kiválasztani a megfelelőt. Igazán masszív kivitelnek számít a két-, illetve a háromrészes ajtópánt, amik biztosítják az ajtószárny tökéletes mozgását.

A precízen kidolgozott kiegészítők csomagban is rendelhetőek. Rendelés előtt fontos figyelembe venni a kialakítást, mert befelé, illetve kifelé nyíló ajtópántok is szerepelnek a kínálatban. A felszerelésüket érdemes szakemberre bízni, mert sok akadállyal találhatja szembe magát az, akinek még nincs tapasztalata az ajtószárnyak felszerelésében. Ennél a lépésnél elég egy apró hiba és megtörténhet, hogy nyitáskor és csukáskor akadni fog a rossz illeszkedés miatt. A kínálatban található ajtópántok eloxált alumínium felületük miatt igazán minőségi daraboknak számítanak, amiknek garantált a megbízhatóságuk. Ha ezekre esik a választás, akkor kizárt, hogy bármi probléma legyen az ajtókkal, legyen szó akár kültéri, vagy beltéri környezetről.