Weboldalunk a működése során sütiket (cookie) használ. Szolgáltatásaink igénybevételével Ön beleegyezik ezek használatába.További információ. Rendben
Termékek Menü

Starmix ipari porszívógép

Starmix porszívó használata a munkaterület tisztán tartásáért

Az ipari területeken többek között arra is figyelmet kell fordítani, hogy a munkálatok során keletkezett por és más szennyeződés ne károsítsa a helyszínen lévő gépeket, berendezéseket. A Starmix porszívó tökéletes választás, ha a munkaterület tisztán tartása a cél. A rendszeres takarításra nem csak az értékvédelem miatt kell időt szakítani, hanem azért is, hogy a dolgozók megőrizhessék a jó közérzetüket akkor is, ha átlépik a munkahely kapuját. A Starmix porszívó használatával megvalósítható az igényeknek és az előírásoknak megfelelő munkakörnyezet, mindamellett pedig a készülékek is biztonságban tudhatóak a káros hatású anyagokkal szemben.

Az ipari porszívóknak számos szempontnak kell megfelelniük, hiszen a hagyományos, otthoni környezetben használt társaikkal ellentétben sokkal nagyobb igénybevételnek vannak kitéve a mindennapok során. A Starmix porszívó hatékonyan eltávolítja a helyszínről a törmeléket, a port és minden olyan apró hulladékot, ami a munkavégzés közben termelődik. Az erőteljes szívóképesség és a nagy teljesítmény is a pozitívumai közé sorolandó, mely tulajdonságai alkalmassá teszik a takarítás elvégzésére akkor is, ha csak rövid idő áll rendelkezésre. A kínálatban található Starmix porszívók kivétel nélkül magas minőségű alkatrészekből tevődnek össze, a kerekektől kezdve, a szívófejen keresztül, egészen a készüléken található fogantyúkig. A gép anyagkezelése szinte verhetetlen, hiszen a legtöbb modell a vizet, a robbanásveszélyes anyagokat, az ipari vegyszereket és az allergén anyagokat is könnyedén eltávolítja a területről.