Weboldalunk a működése során sütiket (cookie) használ. Szolgáltatásaink igénybevételével Ön beleegyezik ezek használatába.További információ. Rendben
Termékek Menü

Polisztirolvágó gépek

A DWD 2002 Kft által forgalmazott új típusú polisztirolvágók (nikecellvágó, hungarocellvágó, EPS vágó, XPS vágó, sztiropor vágó) modern és szakszerű megoldást nyújtanak a hőszigetelő táblák megmunkálásában. Gyors, pontos és tiszta vágás végezhető, a lapok előjelölése nélkül akár nagy méretű, vastag lapoknál is. Egyenesen vagy tetszőleges szögben vághatunk velük akár a vágandó hungarocell (nikecell, EPSvágó, XPSvágó, sztiroporvágó) lapot megdöntve is és emellett ívek kialakítására, illetve speciális kivágásokra szintén alkalmasak. A vágási mélység beállítható és rögzíthető, mely funkció segítségével tetszőleges vastagságú hungarocell (polisztirol, EPS vágó, XPS vágó, sztiropor) lapokat állíthatunk elő a helyszínen. Egyszerű, hatékony és könnyen szállítható, kompakt készülékek. A polisztirol vágó gépek bárhol, gyorsan felállíthatóak a kihajtható lábaik segítségével. 230V/50Hz-es hálózatról üzemelnek, a vágószál hőmérséklete 250-350°C. A masszív, porfestett, strapabíró kivitelű alumínium váz és a gyártás során felhasznált minőségi anyagok hosszú élettartam mellett is zavartalan működést biztosítanak. Precíz munkát és sokrétű alkalmazhatóságot érhetünk el a mindkét irányban dönthető vágókeret, az erősített sínek, a skálázott vonalzók és szögmérők használata által.
A polisztirolvágókkal (nikecellvágó, hungarocellvágó, EPS vágó, XPS vágó, sztiroporvágó) minden felület hőszigetelhető, megfelelve a legszigorúbb műszaki előírásoknak. A nagyobb modellekhez csatlakoztatható 3D kreatív vágókeret segítségével tetszőleges formákat vághatunk ki a polisztirol táblákból akár dekorációs célokra is. A polisztirolvágók (nikecellvágó, hungarocellvágó, EPSvágó, XPSvágó, sztiroporvágó) 

CE tanúsítvánnyal TÜV Nord engedéllyel rendelkeznek.

 

Polisztirolvágó gépek

A hőszigetelő táblák megmunkálásában az új típusú polisztirolvágók kiváló megoldást nyújtanak. Ebbe a kategóriába tartoznak a hungarocellvágó, nikecellvágó, EPS vágó, XPS vágó, sztiropor vágó gépek, melyeket a DWD 2002 Kft. forgalmaz. Ha fontos Önnek, hogy gyors, tiszta, illetve pontos vágást tudjon végrehajtani, akkor mindenképpen ezeket a gépeket ajánljuk figyelmébe. Ráadásul nagy méretű, vastag lapoknál is kiválóan működnek. Ezekkel a gépekkel kivitelezhető az is, hogy egyenes szögben vágunk, de akár tetszőleges szögben is megtehetjük ezt. Emellett ívek kialakítására, és speciális kivágásokra szintén alkalmasak ezek a polisztirolvágó gépek. Fontos tudni, hogy ezeknél a munkagépeknél a vágási mélység beállítható és rögzíthető.

Ennek köszönhetően tetszőleges vastagságú hungarocell (XPS vágó, sztiropor, polisztirol, EPS vágó) lapokat állíthatunk elő. Ezek a kompakt készülékek egyszerűen működtethetőek és könnyen szállíthatóak. Ezen kívül gyakorlatilag bárhol, gyorsan felállíthatóak, ugyanis rendelkeznek kihajtható lábakkal is. 230V/50Hz-es hálózatról használhatóak és a vágószál hőmérséklete 250-350°C. Reális áron vásárolható meg a kiváló minőség, ugyanis a porfestett, masszív, strapabíró kivitelű alumínium váz és a gyártás során felhasznált minőségi anyagok hosszú élettartam mellett is zavartalan működést szavatolnak. Segítségükkel precíz munkát tudunk végrehajtani és sokrétű alkalmazhatóságot biztosít számunkra a készülék. A vágókeret, mindkét irányban dönthető és az erősített sínek, a skálázott vonalzók és szögmérőknek köszönhetően.