Weboldalunk a működése során sütiket (cookie) használ. Szolgáltatásaink igénybevételével Ön beleegyezik ezek használatába.További információ. Rendben
Termékek Menü
0

Ipari ragasztó

Rendezés:
Nézet:

Ipari ragasztó és granulátum ajándék tisztítóval

A Németországi HOSCH-KLEBER 1997 óta gyártja és fejleszti a nagy teljesítményű ipari ragasztókat. Magas minőségének köszönhetően a német iparágak beszállítói emellett a márka mellett tették le a voksukat. A kis- és középvállalatokon kívül ezeket a termékeket választja a BMW és a SCHUBERT bukósisakgyár egyaránt. A HOSCH ipari ragasztóról azt kell tudni, hogy ciánakrilát alapú, így az alapanyag ciánakril sav etilészter, mely egy nagy értékű és magas tisztaságú anyagot jelent. Előállításánál nem használnak oldószert. Ha ezzel megfelelő módon ragasztunk össze valamit, akkor az gyakorlatilag soha többé nem jön szét. És maga a ragasztás is hamar végbemegy, nincs várakozási idő. Fontos még megjegyeznünk, hogy puha anyagoknál (pl. PVC, gumi) a ragasztási felület is elasztikus marad. Mindenképpen az ipari ragasztók mellett szól az is, hogy takarékosan tudjuk használni, hiszen elég a ragasztandó felület egyikére felvinni az anyagot.

Ha átlátszó anyagot kell összeragasztanunk, akkor maga a ragasztó is átlátszó lesz, így emiatt sem kell aggódnunk. Emellett extrém törési felület esetén is használhatjuk ezeket a ragasztókat. És most ráadásul egy ajándék felület kezelővel is meglepjük Önt. Válasszon minket, ha biztosra akar menni. Bármilyen kérdése van, állunk rendelkezésre online vagy személyesen is budapesti telephelyünkön. Hétköznap és szombaton is nyitva van az üzletünk és közel 100 %-os elégedettséget szavaztak nekünk a kedves vevők az elmúlt 6 évben.