Weboldalunk a működése során sütiket (cookie) használ. Szolgáltatásaink igénybevételével Ön beleegyezik ezek használatába.További információ. Rendben
Termékek Menü

Hitachi ütvefúrók

Rendezés:
Nézet:

Hitachi ütvefúrók

Megbízható minőségű Hitachi ütvefúrókat ajánlunk figyelmébe reális áron. Nagyon fontos szempont, hogy a szerszámok, gépek megválasztása esetén figyelembe vegyük annak minőségét, megbízhatóságát. Függetlenül attól, hogy hobbi szinten otthoni vagy folyamatos munkálatokra választjuk ki azokat. Bosszantó körülmény tud lenni, mikor az adott szerszám éppen akkor mondja fel a szolgálatot, mikor a legnagyobb szükségünk lenne rá. Sok időt, energiát és akár pénzt is megspórolhatunk azzal, ha hosszú távban gondolkodva a megfelelő szerszámokat és egyéb eszközöket választjuk. Emellett a másik fontos momentum, hogy elkerüljük a különféle baleseteket, mely a megfelelő szakértelmen kívül, megköveteli a megfelelő eszközöket is. Oldalunkon a Hitachi ütvefúrókon kívül egyéb hasznos eszközöket is elérhetővé tettünk. Az üvegfúrok kapcsán pedig fel van tüntetve a leírásnál, hogy konkrétan például milyen fúrásra használható: acél, beton, fa. Emellett a névleges teljesítményfelvétel, a leadott teljesítmény, az üresjárati fordulatszám és ütésszám, maximális forgatónyomaték, tokmányméret, teljes hossz, a gép tömege is meghatározásra kerül.

Emellett természetesen a különféle tartozékokat is felsoroljuk: állandó fordulatszám, fogaskoszorús tokmány, ényszerütőműves gépek, egyfokozatú hajtómű, nyakméret. Válassza ki az Ön számára leg megfelelőbb Hitachi ütvefúrót és nézze meg a pontos leírását. Ha kérdése merülne fel, akkor keressen minket bátran. Hétfőtől szombatig várjuk budapesti üzletünkben, de telefonon vagy online is elérhet minket. Használja bátran a keresőnket, ha tudja, hogy konkrétan melyik modell iránt érdeklődik éppen. Kínálatunk folyamatosan bővül, így visszavárjuk Önt. Érdemes a különféle kategóriákra is rákeresnie, hogy át tudja nézni kínálatunkat, ezek közül néhány: Hans és Hecht termékek, Heron áramfejlesztők és szivattyúk, Kert hobby, Laptop, telefon, akciós termékek, Krause gurulóállványok, bilincsek, szerszámkocsik és szerszámkofferek, Agro takaró fólia, Cofra munkavédelmi termékek, PDA, fényképezőgép akkuk és töltők, multimédiás kiegészítők, polisztirolvágó gépek.