Weboldalunk a működése során sütiket (cookie) használ. Szolgáltatásaink igénybevételével Ön beleegyezik ezek használatába.További információ. Rendben
Termékek Menü

Heron áramfejlesztők

Az áramfejlesztő, más néven aggregátor vagy generátor villamos áram előállítására szolgáló berendezés. 

Az áramfejlesztők (aggregátorok) lehetővé teszik, hogy az elektromos árammal működő gépeket bárhol és bármikor használják. Nélkülözhetetlen szerepük van helyszíni munkák során, építkezéseken, közműjavítási munkák során, áramszünet esetén, szabadtéri rendezvényeken. Az áramfejlesztő könnyen kezelhető, egyszerűen ki- és bekapcsolható valamint a mozgatása sem okoz gondot. Ha Önt is érdekli a működése, akkor tekintse meg a videó felvételt ide kattintva.

Rendezés:
Nézet:

Heron aggregátorok

Az aggregátor más néven áramfejlesztő egy nagyon hasznos eszköz villamos áram előállítására. Segítségükkel bárhol, bármikor tudjuk elektromos berendezéseinket használni.  Óriási jelentőségük van helyszíni munkák során, építkezéseken, közműjavítási munkák esetén, de akár szabadtéri rendezvényeken, vagy áramszünet esetén is nagyon hasznosak az általunk forgalmazott Heron aggregátorok. Ezek a praktikus eszközök könnyen kezelhetőek, egyszerű módon ki, illetve be kapcsolhatóak. Maga a mozgatásuk sem okoz semmilyen problémát, teljesen mobilisak. Erről egy videó felvétel is elérhető honlapunkról, így Ön is meggyőződhet erről. Ha pedig az adott Heron aggregátorra klikkel, amit kiválasztott, akkor megtalálja a részletes információt róluk. Ezeket a minőségi konstrukciókat, háromfázisú generátorokat, előnyös árának köszönhetően elsősorban az építőiparban és szerelési munkák kapcsán szokták kiválasztani. Példának okáért hegesztőkészülékek táplálására, illetőleg mobil szervizközpontoknak juttat elektromos energiaforrást. Egyes aggregátorok azonban hegesztőkészülékek táplálására nem alkalmasak. Mindenképpen tekintse meg a részletes leírást, hogy biztosan a megfelelő készüléket tudja kiválasztani. Természetesen mi is szívesen segítünk Önnek ebben.

Ezekről a gépekről továbbá általánosságban elmondható, hogy AVR egységgel rendelkeznek, melynek köszönhetően veszély nélkül lehet velük elektromos áramot biztosítani kényesebb elektronikával rendelkező fogyasztókat is, például televízió. 1 + 1 év garanciát adunk ezekre a készülékekre, így Ön semmit sem kockáztat, ha ezeket a megbízható áramfejlesztőket választja. Általában akár 15 órán keresztül működtethetőek ezek  a készülékek, mely természetesen függ az adott terheléstől is, lásd fogyasztás mértéke. Fontos még kiemelnünk, hogy többnyire az áramfejlesztő elektromos indítását hosszú élettartamú AGM akkumulátor szavatolja, mely miközben működik, fel is tölti az akkumulátort. Válassza ki a megfelelő áramfejlesztőt és rendelje meg minél hamarabb. Ha még több információra van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot.