Weboldalunk a működése során sütiket (cookie) használ. Szolgáltatásaink igénybevételével Ön beleegyezik ezek használatába.További információ. Rendben
Termékek Menü

Beton- és habarcskeverők

Rendezés:
Nézet:
Érdeklődjön!
Cikkszám: Hecht2117
59.990 Ft
Érdeklődjön!
Cikkszám: Hecht 2141
74.990 Ft
Érdeklődjön!
Cikkszám: Hecht2185
86.990 Ft
Érdeklődjön!
Cikkszám: Hecht2221
119.990 Ft

Elektromos betonkeverők

Betonkeverőkre építkezéseknél, felújításoknál szokott a legnagyobb kereslet lenni. Mindig érdemes tisztázni, hogy hány voltos a motorja (feszültség), illetve hány wattos a teljesítménye és hány literes pontosan a dobtérfogata és hány literes a keverési kapacitás. Példának okáért egy 130 lieres dobtérfogatban lehet, hogy csak 80 liter a keverési kapacitás. Fontos, hogy a váza, masszív, erős legyen és egyszerűen kezelhető. Kérdéses az is, hogy a dob kifordítható-e mindkét irányba és tetszőleges helyzetben rögzíthető és öntöttvas fogaskoszorú van-e a dobon? Érdemes a kerekeket is megvizsgálni, hiszen elég nagy súlyt kell elbírniuk és emiatt a stabil, nagy átmérőjű kerekek a legpraktikusabbak. Emellett fontos szempont, hogy alkalmas-e cement, beton, homok, salak, víz és egyéb építőipari anyagok, az adott helyszínen történő gyors keverésére, illetve beton és habarcs keverék készítésére. A betonkeverő tömege is meghatározó szempont lehet. Igyekszünk ezeket a szempontokat igénybe véve reális áron biztosítani a jó minőséget. Az adott termékre klikkelve megtalálja a pontos árát, cikkszámát, szállítási díjjal kapcsolatos információkat.

És természetesen itt tudja megrendelni és megadni, hogy hány darabot szeretne megrendelni. Webshopunkban több száz vélemény alapján közel 100 %-osan meg van az ügyfelek elégedve, mely visszajelzéseket 2012 óta gyűjtjük. Az ügyfelek azért is szeretik online és személyes áruházunkat, mert a konkrét márka alapján is rá tud keresni az adott termékre. Elérhetőek vagyunk telefonon, e-mailen és személyesen is Budapesten a XI. kerületben. Kiemelten kezeljük a szerszámok, szerszámgépekkel kapcsolatos eszközöket, melyekre óriási igény mutatkozik. Gyakran szoktunk különféle akciókat is lebonyolítani, így érdemes később is visszalátogatnia. Ráadásul folyamatosan növeljük a termékpalettánkat is, így ha az általunk forgalmazott eszközök iránt érdeklődik, akkor keressen meg minket. Kérdés esetén is szívesen segítünk Önnek. Várjuk sok szeretettel!