Weboldalunk a működése során sütiket (cookie) használ. Szolgáltatásaink igénybevételével Ön beleegyezik ezek használatába.További információ. Rendben
Termékek Menü

Áramfejlesztők

Rendezés:
Nézet:
Raktáron
Cikkszám: HECHTGG950DC
38.990 Ft
Raktáron
Cikkszám: HECHTGG1300
67.990 Ft
Raktáron
Cikkszám: HECHTGG3300
102.990 Ft
Érdeklődjön!
Cikkszám: HECHTGG6500
237.990 Ft
Raktáron
Cikkszám: HECHTGG8000
279.990 Ft
Raktáron
Cikkszám: HECHTGG10000
335.990 Ft

HERON áramfejlesztő - praktikus és professzionális megoldás kültéren is

Rengeteg helyen van szükség mobilis áramforrásra, gondoljunk csak a hatalmas építkezésekre, ahol rengeteg elektromos gépet és szerszámot kell használniuk a munkásoknak egyszerre vagy felváltva, attól függően, hogy épp hol tartanak a munkában, vagy a szabadtéri rendezvényekre, ünnepségekre és fesztiválokra a hang- és fényhatások kezelésére, illetve természetesen az áramszünet esetén való munkálatokra. A HERON áramfejlesztő termékcsalád pontosan azt tudja biztosítani, amire az ilyen munkálatok során van szükség: könnyű kezelhetőséget és egyszerű elmozdítást, mert ezek a modellek olyanok, mint egy talicska, aminek lehajthatóak a karjai. Továbbá biztonságos használatot, hiszen a legtöbb HERON áramfejlesztőt nem lehet túl nagy feszültséggel használni, mert automatikusan leáll a rendszer, hogy ne történjen meghibásodás.

Így még az alkatrészek is sokkal tovább bírják a kiképzést. S ami az egyik legkényelmesebb a HERON áramfejlesztőkben, hogy beindítás után, szinte ugyanúgy üzemelnek, mint az otthoni áramforrások, hiszen a szerkezeten található konnektorok segítségével csak be kell dugni a kívánt eszközt a konnektorba, és már lehet is használni az elektromos gépet vagy bármilyen más szerkezetet. A HERON áramfejlesztőket így nem meglepő, ha igen széles körben használják a nehéz fizikai munkát végzők a kültéri telephelyeken vagy rendezvényeken, mert biztonságos és egyszerű kivitelezésük miatt könnyen és hatékonyan lehet őket kezelni.