Weboldalunk a működése során sütiket (cookie) használ. Szolgáltatásaink igénybevételével Ön beleegyezik ezek használatába.További információ. Rendben
Termékek Menü

Hitachi

Hitachi Power Tools - Metabo HPT

A Hitachi Power Tools már több éve a világ egyik legismertebb szerszám és alkatrész gyártója, hiszen akkumulátoros vagy benzines motoros gépeit és különféle kiegészítőit emberek milliói használják nap, mint nap munkájuk vagy hobbi barkácsolásaik során. A Hitachi Power Tools termékei, melyek 2018 szeptemberétől a Metabo HPT néven találhatóak meg, ugyanazok a kiváló minőségű szerszámok, gépek, alkatrészek és kiegészítők, így a névváltás nem jelent minőségi változást. A cég nem győzi hangsúlyozni, hogy csak a név változik, hiszen a kiváló alapanyagok, a több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberek, illetve az egész gyártás a tervezéstől a csomagolásig, minden a régi menetrend szerint működik, csak új néven.

A Hitachi Power Tools név alatt található termékek között egyaránt találkozhat betonacélvágókkal, fűrészekkel, gyalukkal, sarokcsiszolókkal, fúrógépekkel, felsőmarókkal, inventeres hegesztőkkel, ipari porszívókkal, kompresszorokkal vagy magasnyomású mosókkal is, így szinte minden típusú kültéri vagy beltéri fizikai munkára van megoldás Barkácsland webáruházunkban. A Hitachi Power Tools termékcsaládba tartozó különféle szerszámok nagyon sokáig bírják a kiképzést, illetve ha mégis valamilyen alkatrészt ki kell bennük cserélni, azt az ergonomikusan kialakított szerkezetnek, illetve a magas támogatottságnak köszönhetően igen egyszerűen meg lehet tenni. Nézze folyamatosan bővülő kínálatunkat, s használja ki akcióinkat, hogy még kedvezőbb áron tudja megrendelni a Hitachi Power Tools vagy új nevén a Metabo HPT gépeket és szerszámokat.