Weboldalunk a működése során sütiket (cookie) használ. Szolgáltatásaink igénybevételével Ön beleegyezik ezek használatába.További információ. Rendben
Termékek Menü

Hamuporszívók, nedves-száraz ipari porszívók

Rendezés:
Nézet:

Megbízható ipari porszívók reális áron

Az elektromos szerszámok por elszívásához és építkezések területén, garázsban, műhelyben stb. a tisztításához érdemes az ipari porszívókat választanunk. Webáruházunkban rendelkezésre áll nedves-száraz porszívó, illetve hamuporszívó is. A porszívók között léteznek félig automatikus szűrőtisztítással rendelkező gépek, illetve mobil, kompakt változatok is. Nagyon fontos szempont nálunk, hogy a reális ár találkozzon a megbízható minőséggel. Kínálatunk folyamatosan változik, így érdemes később is visszanéznie az oldalunkra, de Budapesten személyesen is szívesen segítünk Önnek hétköznap és szombaton.

Vannak olyan ipari porszívók, melyek felhasználói védelemmel vannak ellátva, és EU szabvány szerint certifikáltak. Ebbe a kategóriába tartoznak azok a gépek, melyek lekapcsolási automatikával is rendelkeznek, ha elérik a maximális töltési szintet. A nagy szívóteljesítmény minden esetben nagyon fontos. Ráadásul léteznek olyan megoldások is, melyek antisztatikus alapkivitelezése megakadályozza a statikus feltöltődést a megfelelő tartozékok alkalmazásakor, mely akár ellenálló hálózati vezeték gumiköpennyel rendelkezik. Büszkeséggel tölt el minket a tudat, hogy az elmúlt 6 évben a vásárlók közel 100 %-ban elégedettek szolgáltatásainkkal és termékeinkkel. Keressen minket bátran, hogy minél hamarabb segíthessünk Önnek. Érdemes áttekintenie a katalógusunkat is, illetve a különféle kategóriákat, mert többféle területen is képviseljük a magas színvonalat.