Weboldalunk a működése során sütiket (cookie) használ. Szolgáltatásaink igénybevételével Ön beleegyezik ezek használatába.További információ. Rendben
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Blog

2019. 06. 07. 17:00:00

Az építkezési területeken rendszerint nagy felfordulás alakul ki, amikor a munkások nekilátnak a feladataik elvégzéséhez. Nem ritka, hogy az elemek mozgatása során nagy mennyiségű por és egyéb szennyeződés kerül a légtérbe, ami akadályozza a precíz, körültekintő munkát. Ilyen helyzetekben nem árt, ha kéznél van egy megfelelő minőségű építési fólia, amivel bármit le lehet takarni annak érdekében, hogy ne lepje be a por és a törmelék. 

2019. 06. 03. 12:00:00

Az ipari, üzemi épületekben gyakran előfordulhat, hogy valamilyen oknál fogva hálózati problémák adódnak, és ennek eredményeképpen átmenetileg megszűnik az áramellátás. Amennyiben a kimaradás hosszú órákra elnyúlik, akkor az bizony nagy kiesést okozhat a munkavégzés tekintetében. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy a teendők felgyűlnek, és miután ismét áram alá kerül a rendszer, a dolgozók alig bírják majd utolérni magukat. Ez késéshez vezethet, ami pedig bevétel kiesést idézhet elő. Ilyenkor remek szolgálatot tehet egy áramfejlesztő, amit aggregátorként is ismerhetünk. 

2019. 05. 27. 13:00:00

Ha bizonyos alapvető eszközök, tartozékok nem állnak rendelkezésre a mindennapok során, akkor csak nagy nehézségek árán vagy egyáltalán nem tudja megvalósítani a szerelési munkákat. Ilyenkor jobb elnapolni a feladatokat, és egy későbbi időpontot választani az elvégzésükre, amikor már minden feltétel adott a szakszerű és kényelmes munkavégzéshez.

2019. 05. 23. 13:00:00

Az elektromos zár a mindennapi életünk részét képezi, még úgy is, hogy gyakran nem vagyunk tudatában annak, hogy használjuk ezeket. Ezekkel a speciális kialakítású zárszerkezetekkel többek között a társasházakban találkozhatunk, ahol kiemelten fontos a biztonság megoldása. Mivel az ajtókat csak belülről lehet kinyitni speciális kártyával, ezért illetéktelenek nem tudnak bejutni az épületbe.

2019. 05. 20. 11:00:00

Bizonyos alkatrészek, tartozékok kiemelt jelentőséggel bírnak, és annak ellenére, hogy szinte mindenhol előfordulnak, mégis alig vesszük észre ezeket. Többek között az ajtóbehúzó is ezek közé sorolható, amely speciális jellegénél és kis méreténél fogva, gyakran elkerüli a figyelmünket. A jelenléte azonban sok esetben fontos, olykor pedig egyenesen nélkülözhetetlen, hiszen biztosítja, hogy az ajtók folyamatosan csukott állapotban legyenek, még akkor is, ha valaki nyitva felejti ezeket. 

2019. 05. 15. 14:00:00

Az építkezések, átépítési munkafolyamatok során nagyon fontos, hogy kellő figyelmet szenteljünk a hőszigetelésnek, különben jelentős mértékben megnőhet az energiaszámlák összege. A legjobb eredményt azokkal a hőszigetelő táblák felhasználásával lehet elérni, amelyeket precízen egymás mellé kell helyezni annak érdekében, hogy az épület energetikailag megfelelő legyen. 

2019. 05. 08. 14:00:00

Új házak építésekor vagy a meglévő lakóegységek átépítésekor nagy szükség lehet néhány olyan létrára, amely minden szempontból megfelel az előírásoknak. Mivel ezzel kapcsolatban nagyon szigorú szabályoknak kell eleget tenni, ezért nem érdemes a véletlenre bízni a választást. A gondatlan hozzáállás súlyos pénzbírságokat eredményezhet, amellett, hogy a dolgozók testi épsége is veszélybe kerülhet.

2019. 05. 02. 15:00:00

Ahogy egyre tudatosabb módszereket, technológiákat alkalmaznak a vállalkozók az ipari, mezőgazdasági tevékenységek során, úgy növekszik az innovatív termékek száma. Ez abban az esetben sincs másképp, ha történetesen a kiváló minőségű takarófólia az, amiről szó van. A kínálat feltérképezésekor megtapasztalhatja, hogy rengeteg változat közül válogathat, amelyek eltérő paraméterekkel rendelkeznek. 

2019. 04. 30. 12:00:00

Az Eurokomax Kft által forgalmazott polisztirolvágók a legmodernebb megoldást kínálják a hőszigetelő táblák feldolgozására, megmunkálására. Amennyiben Önnek fontos, hogy a leghatékonyabban, tehát, gyorsan, tisztán, a lehető legpontosabban tudja elvágni a különböző polisztirollemezeket, akkor mindenképpen javasoljuk a nikecell vágó használatát

2019. 04. 22. 11:00:00

Elengedhetetlen, mondhatni nélkülözhetetlen eszközök az élet minden területén vannak. Olyanok, amik hozzátartoznak a mindennapokhoz, és megkönnyítik a munkáját, adott esetben az életét is. Többek között a háztartási létra esetében is elmondható, hogy nélküle nem vagy csak nehezen lehet boldogulni.